dilluns, 3 de novembre del 2014

Pedres spin art · Spin art stones.

Pedres spin art. · Spin art stones.


Una de les nostres tècniques preferides per a pintar pedres, és la tècnica de l'spin art. A casa hem estat explorant dues maneres diferents de crear pedres spin-art. 

Pintura + centrifugadora d'enciam.
Consisteix en crear dissenys, provar combinacions de colors i, en uns instants, transformar-los de manera radical i irreversible, deixant que la força centrífuga i l'atzar creïn motius i dibuixos capriciosos. Més velocitat, més diversió. 

Pintura + superfície giratòria.
Consisteix en crear un dissenys basats en el moviment circular de les pedres sobre la superfície en moviment. Moviment, traç i trajectòria.

·  ·  ·

One of our favorite techniques to paint stones, is spin art. At home, we've been exploring two different ways to create spin-art stones.

Paint + salad spinner.
It consists of creating designs, trying color combinations and, in a heartbeat, transform them radically and irreversibly, allowing centrifugal force and randomness create motifs and whimsical drawings. More speed, more fun.

Paint + swivel surface.

It consists of creating designs basing on the circular movement of the stones placed on top of a swivel surface in movement. Movement, trace and trajectory.




















Més inspiració. · More inspiration...

Spin Art Rocks - Meri Cherry.

1 comentari:

  1. Increïbles fotos i increïbles pedres! No m'extranya que siguin tant felices, si tenen matissos de mil colors, es vesteixen de daurat, tenen llàgrimes fluorescents i fins i tot ulls per no perdre detall del que els envolta. Utilitzar la centrifugadora d'enciam amb les pedres és una gran idea. Darrerament amb els meus anem descobrint els secrets d'aquesta eina i els encanta. Posar-hi pedres serà el proper, estic segura que en quant els ho proposi estaran encantats de provar-ho. Molts petons

    ResponElimina